Finnet Analiz Expert Programı Kullanımına Yönelik Kütüphanemizde Ders Yapıldı...

Üniversitemiz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Finans ve Bankacılık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr.  E. Savaş BAŞCI,  ''Davranışsal Finans'' isimli dersini Kütüphanemizin abone olduğu Finnet Analiz Expert Veritabanını kullanarak gerçekleştirdi.

Finnet Analiz Expert Veritabanı, hem akademisyenlerimizin, hem de öğrencilerimizin ihtiyaç duyacağı finansal verilere kolaylıkla ulaşabilme imkanı sağlamaktadır.

Sermaye Piyası ve Para Piyasası araçlarının seanslık, günlük, haftalık,aylık, vb. tüm verilerin alınabildiği bu program ile, öğrencilerimiz de eğitimleri süresince ihtiyaç duyacağı verilere kolaylıkla erişebilmektedir.