Scopus Veritabanı Tarafından, 15 Mayıs 2024 Tarihinde, Saat:15:00'de Araştırma Verimliliğinin Artırılması Konulu Online Eğitim Düzenlenecektir.

Scopus AI logo
 
 
Scopus AI ile araştırma verimliliğinizi artırın
Hemen Kaydolun >
Scopus AI webinar
Calendar picto illustration
 
Tarih: 15 Mayıs 2024, Çarşamba
Time picto illustration
 
Saat: 15:00 - 15:30
Scopus; 7,000'den fazla yayıncıdan gelen 29,200'den fazla hakemli dergiye ev sahipliği yapmaktadır, bu dergiler bağımsız uzman bir kurul tarafından titizlikle incelenip, seçilmektedir.
Scopus AI, 2013'ten günümüze Scopus’ta indekslenen belgelerin meta verilerinden ve özetlerinden faydalanır. İleri girdi (prompt) mühendisliği ve özenle seçilmiş güncel veriler, yanlış yapay zeka üretimi bilgilerin risklerini en aza indirerek, yanıtların güncel, güvenilir bilgilere dayanmasını sağlar.
Türkçe olarak gerçekleştirilecek online demo seansımıza katılarak, Scopus AI ile herhangi bir konuda nasıl hızlı bir şekilde anlaşılır, kısa ve atıflı özetler oluşturabileceğinizi öğrenin.
Hemen Kaydolun >
Scopus AI araştırmacılara neler sunar?
•  Güncel, güvenilir bilgiye dayalı  yanıtlar,
•  Zaman kazandıran, güvenilir ve anlaşılır araştırma özetleri,
•  Benzersiz özelliklerle yeni bir alanda bilgi oluşturma ve o alanda derinleşme fırsatı,
•  Konu alanının kuşbakışı görünümünü ve ilgili konunun diğer araştırma alanları ile ilişkisini kapsamlı bir şekilde ortaya koyabilme,
•  Sorguyla ilişkilendirilmiş en iyi araştırmacıları görüntüleyerek, çalışmaları ve katkıları hakkında bir özete erişme.
Üretken yapay zekanın sorumlu kullanımı hakkında daha fazla bilgi edinmek için internet sitemizi ziyaret edin.


HIZLI ERİŞİM

instagram Twitter Facebook