LibrayTürk e-Kitap Platformu 6 Aralık 2024 Tarihine Kadar Deneme Erişimine Açılmıştır

Librarytürk, basılı kitapların e-kitap formatına dönüştürülerek okuyuculara sunulduğu, yapay zeka destekli bir e-kitap portalıdır. Kullanıcılara literatür tarama ve erişim imkanı sunarak, sektörde öncü bir platform olma özelliği taşımaktadır. Ar-Ge projesi olarak geliştirilen Librarytürk, yapay zeka tabanlı, kullanıcı dostu ve kurumsal abonelik modeline göre erişim hakkı tanıyan bir veri tabanıdır.

Başlangıç Tarihi: 7 Ekim 2024📅

Bitiş Tarihi: 6 Aralık 2024 📅

Üyelik onayı için kullanıcıların spam kutularını kontrol etmeleri ve “spam değil” seçeneğini işaretlemeleri önemlidir. Bu, gelecekteki mail teslimatlarında sorun yaşamamaları açısından kritik. ✉️🚫

Akademisyen ve öğrencilerinizin kurumsal e-posta adresleriyle üyelik gerçekleştirmeleri ve onaylamaları durumunda, VPN veya ağ ayarlarına gerek kalmadan sisteme erişim mümkün olacaktır.🌐✅

Erişim Bilgisi: Erişim açıldığında, kurum kullanıcıları edu uzantılı hesaplar ile kampüs içi veya dışından sisteme üye olabilir ve e-kitapları görüntüleyebilir.

Proxy ve VPN Gereksinimi: Librarytürk, VPN/Proxy yapılandırma zorunluluğu sunmamaktadır. Sisteme doğrudan her yerden erişim sağlanabilir.

Sistemde kayıtlı olan mail uzantıları şunlardır:📧

  • hitit.edu.tr
  • ogrenci.hitit.edu.tr
Veritabanına ulaşmak için https://www.libraryturk.com/
Veritabanı kılavuzuna ulaşmak için https://cdn.hitit.edu.tr/kutuphane/files/63244_2410071539989.pdf
 Veritabanı kullanım videosu 
https://cdn.hitit.edu.tr/kutuphane/files/224_241008150984.mp4


HIZLI ERİŞİM

instagram Twitter Facebook