McGraw Hill Yayınevinin, Tıp & Sağlık Bilimleri, Eczacılık Veritabanları 15 Kasım 2021 Tarihine kadar Deneme Erişimine Açılmıştır.


AccessEmergencyMedicine

McGraw Hill Medical'den AccessEmergency Medicine, acil servisin (ED) acil ihtiyaçlarının tümünü tek birplatformda karşılamaya yardımcı olur. Düzenli olarak güncellenen bu kapsamlı Kütüphane, acil tıp kaynağı,nörolojik ve pediatrik acil durumlardan zehirlenme ve travmaya kadar AS'de karşılaşılan geniş bir şikayetyelpazesi için hızlı tanı ve tedavi yanıtları sağlar - herhangi bir cihazda optimize edilmiş görüntüleme içinözel olarak tasarlanmıştır.• Önde gelen acil tıp ders kitapları – Dünyanın önde gelen acil tıp metni, Tintinalli'nin Acil Tıpkitabı ve ders kitabı ve konu güncellemeleriyle birlikte en güncel acil tıp metinleri ve pediatrikreferanslardan oluşan sağlam bir koleksiyon.• Prosedürel videolar - Dijital olarak ayrıntılı acil tıp ve pediatrik prosedür videolarının en eksiksizkoleksiyonu - kullanıcılara temel ve ileri beceri prosedürleri, kısa müdahaleler ve kararkurallarının uygulanması konusunda yardımcı olmak için tasarlanmıştır.• Etkileşimli Öz Değerlendirme – Asistanlara, katiplere, yeniden sertifika alan doktorlara ve çocukdoktorlarına sınavlara hazırlanmalarında yardımcı olmak için tasarlanmış 3.000'den fazlainceleme Soru-Cevap.• Entegre İlaç Veritabanı – Jenerik ve markalı ilaçlar için dozlamayı, endikasyonları ve adversreaksiyonları hızlı bir şekilde arayın ve hem İngilizce hem de İspanyolca olarak mevcut olan hastabroşürlerini yazdırın.• Hasta Eğitimi – Yetişkinler, pediatri, ilaçlar ve akut ortamlar için kapsamlı, güvenilir sağlık bilgilerisağlayan özelleştirilebilir broşürler birden çok dilde mevcuttur.• Katiplik Köşesi – Metin referansları, vaka dosyaları ve katiplerin rotasyonları sırasındagözlemleyebilecekleri veya yardımcı olabilecekleri temel kavramlar ve prosedürler hakkındavideolar dahil olmak üzere tüm katibe özel kaynakları bir araya getiren paha biçilmez bir kaynak.

Veritabanına Ulaşmak için Tıklayınız...

Veritabanı Kılavuzuna Erişim Sağlamak için Tıklayınız...


AccessEngineering

Tüm mühendislik konularında yaklaşık 870 adet interaktif kitap, +4.000 interaktif grafik, indirilebilir tablo,+500 denkleme sahip +40 elektronik hesap tablosu, +900 özel eğitici video içeren, materyal özellikleriniöğretmek için özel olarak tasarlanan, McGraw Hill’in —DataVis™— adlı ödüllü veri görselleştirme aracınaerişim sunan Access Engineering veritabanında:• Yetkili Referans Çalışmaları: Ertekin’s Reservoir Engineering Models, Heywood’s Internal CombustionEngine Fundamentals, 2/e• Üst düzey interaktif elektronik kitaplar: Vanek’s Energy Systems Engineering, 3/e• Schaum’s Outlines Koleksiyonu: Fluid Mechanics and Hydraulics, Thermodynamics for Engineers• Eğitici ve yönlendirici videolar ile problemlere çözüm sunan kaynaklar: Continuous Model of PetroleumOutput, Direct Conversion of Solar Radiation to Electricity• İnteraktif grafikler veri analizi için indirilebilir tablolar• Enerji, Petrol ve Doğal Gaz, Yenilebilir Enerji konuları ile ilgili içerikler• Doğal Gaz Boru Hattı Akış Hesaplamaları gibi karmaşık mühendislik denklemleri ve süreçlerini anlamanızayardımcı olmak için indirilebilir elektronik tablo hesaplayıcıları gibi birçok özelliği bulabilirsiniz. İlgilidökümanları ekte bilgilerinize sunuyorum.• Access Engineering, mühendislik öğrencilerinin materyal içeriklerini çok daha iyi anlayıp öğrenmelerineyardımcı olacak bir web tabanlı hizmet geliştirmiştir. DataVis, 200 materyal ve 65 içeriğe ait noktasalgrafikler ve dağılım grafikleri ile öğrencilerin üzerinde çalıştıkları materyalleri hızlı ve etkili bir şekildeanaliz edebilmesine imkan vermektedir.

Veritabanına Ulaşmak için Tıklayınız...

Veritabanı Kılavuzuna Erişim Sağlamak için Tıklayınız...


AccessMedicine

Yeni nesil eğitim ve öğretim materyali olarak kullanılan ve ders müfredatına uyarlanılabilen (içerikharitası) AccessMedicine veritabanında yer alan diğer özellik ve içerikler: Olgu (Vaka Dosyası) Temelli Eğitim: En önemli konuları kapsayan en yaygın kitaplar (Case FilesSeries dahil) ve gerçek hayattan alınan vaka çalışmaları. İndirilebilir Görseller: Görsel teşhisi kolaylaştıran binlerce fotoğraf ve görsel materyal. Sunum veEğitim amaçlarıyla kaydedilebilir ve indirilebilir. Çalışma Materyalleri: Sınavlara hazırlık için Kapsamlı Soru & Cevap bankası, Öz Değerlendirme veKurul ve Lisans sınavlarında yardımcı olacak hazırlık sınavları. Hızlı Başvuru araçları, yatarak ve ayakta tedavi gören hastalar için rehberler. Bütünleşik İlaç veritabanı (fiyat bilgisi dahil): İngilizce dilinde yazdırılabilir hasta bilgilerini içerenraporlar ve muadil ve markalı ilaçların dozajlarına, endikasyonlarına ve yan etkilerine içeren İlaçveritabanı (drug database). Sürekli Tıp Eğitimi: Continuing Medical Education (CME). Multimedya: Human anatomy tool, diagnostic reasoning lectures, ve the Harrison’s podcastseries.

Veritabanına Ulaşmak için Tıklayınız...

Veritabanı Kılavuzuna Erişim Sağlamak için Tıklayınız...


Access Pharmacy

Access Pharmacy McGRAW HILL yayınevinin Eczacılık alanında geliştirdiği ve ABD’de eczacılık eğitimi / board sınavı(NAPLEX) en çok kullanılan veritabanıdır. Düzenli olarak güncellenen, eczacılık eğitiminin değişen taleplerini karşılamaküzere tasarlanmış çevrimiçi kaynaktır. AccessPharmacy, kullanıcılara önde gelen eczacılık referanslarını keşfetmeye,müfredat konularını taramaya, ilaçları ve takviyeleri araştırmaya ve kullanıcılara eczacılık ile ilgili en son haberler ilebilgilerini güncel tutmalarına olanak tanır. Görsel vakalar ve vaka çalışmaları ile öğrencilerin karar verme yeteneklerinigeliştirmelerine yardımcı olur.

Veritabanına Ulaşmak için Tıklayınız...

Veritabanı Kılavuzuna Erişim Sağlamak için Tıklayınız...


AccessPediatrics

AccessPediatrics, bir asırdan uzun süredir dönüm noktasıniteliğindeki pediatrik metnin, Rudolph's Pediatrics'in tam olarak aranabilir ve eksiksiz içeriğinigörüntülemek için tek yerdir ve ayrıca CURRENT Diagnostics & Treatment: Pediatrics and LangeNeonatology'yi sunar.

Veritabanına Ulaşmak için Tıklayınız...

Veritabanı Kılavuzuna Erişim Sağlamak için Tıklayınız...


Access Surgery

ACCESS SURGERY; Uzmanlara, klinisyenlere, araştırmacılara ve tüm sağlık çalışanlarına çok zengin bir cerrahi içerik sunmaktadır. Ameliyat vaka senaryoları, çok çeşitli ameliyat videoları, interaktif görüntü, güncellenmiş içerik, semptom veya hastalıklar ile ilgili ayırıcı tanılar, ameliyatlarla ilgili prosedürler, ilaç monografileri, ameliyat rotasyonunu destekleyecek ve kolaylaştıracak bir çok kaynak, vaka senaryoları, soru-cevap etkileşimi içermektedir.

Veritabanına Ulaşmak için Tıklayınız...

Veritabanı Kılavuzuna Erişim Sağlamak için Tıklayınız...



HIZLI ERİŞİM

instagram Twitter Facebook