Wiley Online Library Platformudan En İyi Düzeyde Faydalanılmasını Sağlamak İçin Tüm Wiley Kullanıcılarına Çevrimiçi Eğitimler Düzenlenecektir.

Wiley Online Library platformudan en iyi düzeyde faydalanılmasını sağlamak için tüm Wiley kullanıcıları için çevrimiçi eğitimler düzenlenecektir.

  • 12 Mayıs : Wiley Soru Cevap Oturumu  - Kütüphaneciler, araştırmacılar, öğrenciler, platform yöneticileri için düzenlenen 30 dakikalık soru cevap oturumu. Wiley Online Library, Dijital Arşivler, The Cochrane Library ve pek çok konuda merak ettiğiniz tüm sorularınızın cevaplarını bu çevrimiçi toplantıda bulabilirsiniz.
  • 20 Mayıs: Wiley Current Protocols- Biyoenformasyon, hücre biyolojisi, moleküler biyoloji, nöroloji, farmakoloji gibi pek çok konuda 17 Current Protocol ve 20,000 ‘den  fazla yılda dört defa güncelenen laboratuvar raporlarından oluşmaktadır. Tüm protokoller PubMed ve Scopus’ta indekslenmektedir. Bu kaynaklar hakkında daha fazla bilgi almak için eğitime kayıt olunuz.
  • 9 Haziran: Wiley Online Library Yönetici Paneli Eğitimi  (Kütüphaneciler için sadece)Yönetici paneli kullanımı, kullanıcı istatistikleri, COUNTER5, COUNTER4, KBART, MARC kayıtları gibi konularda bilgi almak için bu webinarımıza kayıt yaptırabilirsiniz.
  • 11 Haziran: Cochrane Library Eğitimi  – Cochrane library kullanıcısıysanız platform yenilikleri ve araştırma teknikleri hakkında düzenlenecek eğitime katılmak için kayıt yaptırınız.
  • Wiley Online LibraryWiley Digital Archives ve Cochrane Library – linkleri üzerinden tüm eğitim materyallerine ve rehberlerine istediğiniz an erişebilirsiniz.

Gelecek eğitim programları ve eğitim taleplerinizi için Wiley Training Hub’i ziyaret edebilirsiniz. 

Uzaktan erişimin önemli olduğu şu günlerde eğer bu konuyla ilgili detaylı bilgi almak ister ve uzaktan erişim seçeneklerimizi görmek isterseniz lütfen set up a federated access log-in ve  Access Options sayfalarını ziyaret ediniz.



HIZLI ERİŞİM

instagram Twitter Facebook