İskilip, Sorgun Köyü İlköğretim Okulu Öğrencileri Merkez Kütüphanemizi Ziyaret Etti.


İSKİLİP SORGUN KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ, ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK BÖLÜMÜMÜZLE BİRLİKTE KÜTÜPHANEMZİ ZİYARET ETTİLER.

 

  

İskilip İlçesi, Sorgun Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri, 2019 yılında köylerinde yaşanan yangın sebebiyle sosyal sorumluluk projesi   kapsamında ziyaretlerine gelen Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğrencilerine ve  Üniversitemize  iade-i ziyarette  bulundular.

 Çorum’a gelen öğrencileri, Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Asıf YOLDAŞ eşliğinde,  Arş. Gör. Leyla ERAT, Arş. Gör. Dr. Serap Gül KIR ve Hitit Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulübü (UTLOK) Yönetim Kurulu Başkanı Nil Ece ATEŞ ve diğer bölüm öğrencileri Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsünde karşıladılar.

 Minik ziyaretçi öğrencilerimiz ve bölüm öğrencileri öncelikle, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan BAYKAM’ı makamında ziyaret ettiler.

 Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan BAYKAM, bölüm öğrencileri ve minik ziyaretçi öğrencilerle sohbet etti ve kendisini ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirerek miniklere kalem defter hediye ederek ikramlarda bulundu.

 Daha sonra bölüm öğrencileri minik kardeşlerine kampüsü gezdirdiler.

 Bu kapsamda, minikler Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda yapılan müsabakaları izlediler. Akabinde Spor Bilimleri Fakültesi spor salonunda üniversiteli öğrencilerin uygulamalı dersini izleyerek öğretim elemanının eşliğinde üniversiteli öğrencilerle oyunlar oynadılar.

 Bölüm öğrencileri daha sonra misafirlerine kampüste bulunan kütüphaneyi ziyaret ettiler. Kütüphane görevlileri minik öğrenciler ve üniversite öğrencilerine kütüphane hakkında bilgi vererek soruları cevapladılar.

Öğrenciler, kütüphane ziyaretinden sonra Üniversitemizin yemekhanesinde hep beraber okul müdürü ve bölüm hocalarıyla birlikte yemek yediler. Bölüm öğrencileri yemekten sonra minik kardeşlerini Çorum Şehir Gezisi'ne götürdüler.

 

 







HIZLI ERİŞİM

instagram Twitter Facebook