ARTSTOR DIGITAL LIBRARY Veri Tabanı 30 Haziran 2021 Tarihine Kadar Deneme Erişimine Açılmıştır.

Artstor, akademisyenlere ve öğrencilere disiplinin sınırlarının ötesinde geniş bir konu yelpazesinde eksiksiz bir görüntü kaynağı sağlar. 2,5 milyondan fazla görüntüden oluşan (ve her geçen gün büyüyen) yaklaşık 300 koleksiyonda, Smithsonian’dan Yerli Amerikan sanatı, Louvre’dan hazineler ve Ayasofya’nın panoramik, 360 derecelik manzaraları gibi materyaller,kullanımı kolay tek bir kaynakta incelenebilir. Görseller, aralarında Metropolitan Sanat Müzesi, Modern Sanatlar Müzesi (MoMA) ve Louvre gibi önemli müzelerin ve Oxford Üniversitesi Bodleian Kütüphanesi, Harvard PeabodyArkeoloji ve Etnoloji Müzesi ve Magnum Fotoğraf Ajansı gibi özel konulara odaklanmış kurumların da bulunduğu çok çeşitli yerlerden, müzelerden, fotoğraf arşivlerinden,akademisyenlerden ve sanatçılardan derlenmiştir. Tarih öncesinden günümüze kadar sanatsal üretimi her yönüyle kapsamasına ek olarak, Dijital Kütüphane, antropoloji, arkeoloji, mimarlık, klasikler, moda, tarih, fotoğrafçılık ve dini araştırmalar gibi konularda eğitim ve öğretim için zengin bir içerik sunmaktadır.

Veritabanına Ulaşmak için Tıklayınız...