Sevgili Öğrencimiz,

Öncelikle ilimize ve Üniversitemize hoş geldiniz. Güzel bir eğitim öğretim dönemi geçirmeniz en büyük temennimizdir.

Eğitim öğretim döneminiz boyunca akademik çalışmalarınıza katkıda bulunmak üzere Üniversitemiz Kütüphanesi çağın gereklerine uygun, her türlü çalışmalarınıza katkıda bulunacak şekilde, elektronik ve basılı kaynaklarla donatılmış ve siz sevgili öğrencilerimize hizmet vermek üzere ziyaretlerinizi beklemektedir.

Bu gün itibari ile kütüphanemizde milyonlarca kaynağı içeren 53 Adet Veri Tabanı, 90 binin üzerinde basılı kaynak (kitap, dergi vs.) ile 1,000’in üzerinde Görsel-İşitsel Materyal (CD, DVD vs) bulunmaktadır.

Kullanıcılarımız, siz değerli öğrencilerimizin kütüphane kaynaklarına YORDAM otomasyon sistemi ve online olarak internet üzerinden 7/24 erişim sağlamaları mümkündür.

Üniversitemizin İkbalkent Kampüsünde bulunan kütüphanemiz ile ilgili her türlü detaylı bilgiye www.kutuphane.hitit.edu.tr adresinden ulaşabileceğini hatırlatır, eğitiminizde başarılar dileriz.

instagram Twitter Facebook