CEP KÜTÜPHANEM Mobil Uygulaması Hizmete Girdi

06 Mayıs 16

Üniversitemiz ve YORDAM Bilgi Teknolojileri işbirliği sayesinde, kütüphane ile ilgili işlemlerin mobil cihazlar üzerinden yapılmasına imkân sağlayan CEP KÜTÜPHANEM uygulaması başlamıştır. Söz konusu uygulama ile artık akıllı telefonlar üzerinden yüzlerce kütüphaneye girilip anında istenilen kaynağa hızlı bir şekilde ulaşabilecek, Üniversitemiz kütüphanelerinden katalog tarama ve rezerve gibi işlemler yapılabilecektir.

Uygulamadan yararlanmak isteyen kullanıcıların Google Play Store veya Apple Store’dan  “Cep Kütüphanem”  adlı uygulamayı akıllı telefonlarına veya tabletlerine yüklemeleri ve ayrıca Üniversitemiz kütüphane otomasyon sistemine üye olmaları; kullanıcı adı ve şifrelerini girerek aktivasyon işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Kütüphane Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı
Kuzey Kampüsü Çevre Yolu Bulvarı 19030 Çorum